Nyhedsoversigt

• 26. marts 2019

Fasthold fokus på folkeskolen

Debatindlæg i Midtjyllands Avis af Niels Jørgen Jensen, formand for Silkeborg Lærerforening. I fredags var 150 lærere samlet til Silkeborg Lærerforenings generalforsamling. Debatten og beretningen var især rettet imod to temaer. Lærernes betingelser for at kunne udføre arbejdet med en kvalitet, der gør at man som ansat kan leve op til forventningerne. De forventninger der er til skolen fra elever, forældre og samfund samt hvilke forudsætninger, der skal være for god undervisning.

• 01. marts 2019

Skolemesse 2019

Den 10. og 11. april indtager Skolemessen igen Musikhuset og Aarhus Congress Center i Aarhus. Registrér dig på www.skolemessen.dk og deltag gratis i de to faglige messedage med læremiddeludstilling, kurser, foredrag, studieture, paneldebatter og levende skole-udstilling. Følg også Skolemessen på Facebook.

• 28. februar 2019

Generalforsamling

Fredag den 15. marts kl. 17.00 afholder Silkeborg Lærerforening generalforsamling på VIA, Læreruddannelsen. Tilmelding til din TR eller på 132@dlf.org

• 18. februar 2019

Ustabilt Outlook

I øjeblikket oplever vi, at vores mail/Outlook er ustabilt. Hvis I har sendt en mail, som I ikke har fået svar på, så kan I ringe til os på 86 81 69 00.

• 12. februar 2019

Vinterferie

Kontoret har lukket i vinterferien. Hvis man har brug for at komme i kontakt med os, kan man sende en mail på 132@dlf.org

• 04. februar 2019

Vinterferie 2019

Silkeborg Kommunes folkeskoler holder kollektivt ferielukket i uge 7 (11. februar – 15. februar). Hvis du ikke har været beskæftiget i Silkeborg Kommune i hele kalenderåret 2017, vil du opleve, at du helt eller delvist bliver trukket i løn for ferieafholdelsen i uge 7.

• 11. januar 2019

Godt nytår

Kredsstyrelsen er ved at arrangere årets generalforsamling, som bliver fredag den 15. marts kl. 17.00. Vi håber, at se mange af jer - så sæt derfor x i kalendere allerede nu.

• 20. december 2018

Jul 2018

Kredskontoret er lukket frem til torsdagden 3. januar 2019, men I kan altid kontakte os ved at skrive en mail på: 132@dlf.org Vi takker for opbakningen og samarbejdet med jer i 2018 og sender jer de bedste julehilsener. Med venlig hilsen Niels Jørgen og Trine

• 06. december 2018

Vær med til at lave DLFs folkeskoleideal

Vil du være med til at formulere Danmarks Lærerforenings folkeskoleideal? Så kom og giv dit besyv med på et af de fem medlemsmøder, som DLF holder i januar og februar

• 29. november 2018

Sejr i Landsretten

Vigtig sejr for Erik Schmidt, DLF og for os alle.

1 2 3 4 5 ... 11
Næste ›